Van BMW dealer Story Nijmegen kregen wij een uitnodiging om een middagje te sturen in de meest exclusieve BMW's rondom golfterrein Het Rijk Nijmegen in Groesbeek. Daar kunnen wij natuurlijk geen nee tegen zeggen! Alle modellen uit het gamma waren vertegenwoordigd en dan wel in de meest luxe uitvoering. Van de BMW 1-serie tot en met de milieuvriendelijke i8.

bmw drive 2De bewolking en buien mochten zondag 29 november de pret niet drukken. Story had kosten nog moeite gespaard om de aanwezigen op een sportieve manier kennis te laten maken met de modellen van BMW. In groepsverband waren we in groepen van 5 auto's onderweg over een mooie route door de regio Groesbeek en Berg & Dal. Het natte wegdek zorgde ervoor dat de electronica in de wagens overuren mocht maken om al het vermogen op het asfalt te krijgen. Wij reden in de BMW 550i sedan van 449 PK en de BMW 430d Gran Coupe met 258PK.

bmw drive 3

Wat ons als computerfreaks natuurlijk ook kan behagen zijn alle moderne (veiligheids)functies in deze auto's, zoals HUD (heads up display) welke snelheid en navigatie op de voorruit projecteert. De bestuurder kan zich dan op de weg focussen en hoeft zijn blik niet af te wenden om routeaanwijzingen te bekijken. Ook het nachtzicht en de waarschuwing wanneer de voorligger afremt zijn technologische snufjes die onze autoreizen veiliger kunnen maken.

bmw drive 1

Wij hebben deze "technologie" uitgebreid voor u getest en goedgekeurd, met een glimlach van oor tot oor...

bmw drive 4

De enthousiaste medewerkers van Story Nijmegen vonden het duidelijk geen straf om op zondag te werken als rijbegeleiders, en dat kunnen wij heel goed begrijpen!


Gezocht: ervaren #symfony #phpdeveloper voor werk op projectbasis. Per direct. Wie weet iemand?

Ok

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Voor het analyseren van het verkeer naar onze website gebruiken wij Google Analytics. U kunt meer informatie lezen in onze privacyverklaring .